Mentaalivalmentajan koulutuspolku

Sertifioitu Mentaalivalmentaja (Certified Mental Trainer) 


Sertifioidun mentaalivalmentajan koulutuspolku on Suomen Hypnoosiliiton ja Suomen Mentaalivalmentajien liiton hyväksymä koulutuskokonaisuus. 

Jokainen koulutustaso antaa tietyn taitotason asiakkaiden valmentamiseen ratkaisukeskeisyyttä, mentaalitaitoja ja suggestiomenetelmiä hyödyntäen. Voit siis toimia jo Rentoutusvalmentajana suoritettuasi ensimmäisen koulutusjakson ja Mentaalivalmentajana toisen koulutusjakson jälkeen.

Koulutusjaksot täydentävät toisiaan ja suoritettuasi kolme koulutusjaksoa sinulla on mahdollisuus saada sertifiointi näyttötutkinnon kautta. Sertifiointitilaisuus on asiakastapaaminen, jonka arvioi tutkintomestari.Intravia Valmennus järjestää kaikkia koulutusjaksoja. Sertifioinnista puolestaan huolehtii Suomen Mentaalivalmentajien liitto. Koulutuspaikkakunnat ovat Pori, Seinäjoki, Vaasa ja Oulu. Muut koulutusten järjestäjät löydät em. liittojen sivuilta. Koulutusjaksoja järjestetään ympäri vuoden eri paikkakunnilla."Ihana koulutus, on saanut itsevarmuutta ja selkeyttä omaan suuntaan sekä työkalupakkiin uusia välineitä, joita voi yhdistellä luovasti. ""Tämä on ollut upea matka minulle. On niin ihana kun kaikki täällä on niin eri lähtökohdista lähtenyt ja erilaisia ihmisiä.""Tämän koulutuksen myötä on selkiytynyt kuinka laajasti ja eri tavalla tätä pystyy tekemään ja yhdistämään moneen eri menetelmään.
Kouluttajan yhteystiedot

Pääkouluttajana toimii

Leena Pakonen

KTM
LCF Life Coach®, Coach SCY
Mental Manager Tavastia®
Mentaalivalmentaja Master
Hypnoosiohjaaja
Rentoutusohjaaja
NLP Master Practitioner
Sointukylpy™ -ohjaaja, Peter Hess®
Asahi Health® -ohjaaja

Suomen Mentaalivalmentajien liiton hallituksen jäsen

Suomen Hypnoosiliiton hallituksen varajäsen


leena(a)intravia.fi / p. 040 1575 275.

Ole reippaasti yhteydessä, kun haluat lisätietoja!"Tämä kevät on antanut aivan hirveästi lisää omaan kasvamiseen ja itsekunnioitukseen ja arvostukseen ja rakkauteen. Olen oppinut tunnistamaan oman sisäisen puheeni ja muuttamaan sen positiivisemmaksi.""Oon tykännyt siitä lempeydestä mikä Leenalla on, oot ollut hirmu armollinen. Ei ole ollut paineita ja on voinut tehdä sen mukaan mikä oma elämäntilanne on.""Matka on ollut ikimuistoinen. Olen saanut hurjan monta uutta oivallusta, olen saanut kohdata monta uutta ystävää, saanut roppakaupalla reppuuni uusia eväitä ja ajatukset on avartuneet ihan uudella lailla."


KOULUTUSFIILIKSIÄ